Senin, 01 September 2014

ένα franchise μα

Μερικοί άνθρωποι εισέρχονται σχολείο μασάζ για να βοηθήσει τους άλλους μέσα από τη δύναμη της επούλωσης αφής. Λίγο σχολείο μασάζ παρακολουθήσουν για να εργαστούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα, όπως αθλητιατρική ή σε ένα περιβάλλον spa. Άλλοι λαμβάνουν κατάρτιση μασάζ για να ικανοποιήσει μια διαφορετική φιλοδοξία. Θέλουν να:

¨ ιδιοκτήτης δική τους επιχείρηση
¨ Να είστε αφεντικό του εαυτού τους
¨ Κάντε πολλά χρήματα

Η βιομηχανία μασάζ δεν έχει ανοσία στον καπιταλιστικό ένστικτα. Ούτε θα έπρεπε να είναι.

Πολλά σχολεία μασάζ tout τα πιθανά εισοδήματα από μια καριέρα ως θεραπευτής μασάζ. Προβλέψεις εισοδήματος για μια καλή σειρά θεραπευτής μασάζ από $ 50 $ 75 ανά ώρα. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 65,000- $ 100.000 το χρόνο, ανάλογα με τον αριθμό των πελατών που εξυπηρετούνται κάθε μέρα. Αυτό απαιτεί, επίσης, ότι θα εργάζονται ανεξάρτητα και τη διαχείριση του δικού σας πελατειακή βάση.

Ως ελκυστική ως εξαψήφιο μισθό για την παροχή θεραπείας μασάζ μπορεί να είναι, η πραγματικότητα είναι ότι το μεσαίο εισόδημα για ένα μασάζ θεραπευτής είναι $ 35.000. Πολλοί θεραπευτές μασάζ εργάζονται με καθεστώς μερικής απασχόλησης και αρκετά εργάζονται σε ιαματικά λουτρά και κέντρα υγείας ως υπάλληλος ή υπεργολάβος. Έτσι, προφανώς, η μεγάλη χρήματα σε θεραπεία μασάζ πηγαίνει σε αυτούς που κατέχουν τη δική τους επιχείρηση και να ασκήσουν πλήρη απασχόληση.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά χρήματα ως θεραπευτής μασάζ;

Είναι σίγουρα δυνατόν να γίνει μια αρκετά αξιοπρεπή διαβίωση ως θεραπευτής μασάζ. Αλλά μην περιμένετε να χτυπήσει το πλούσιο δεξιά έξω από το σχολείο μασάζ. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα αρκετά σημαντικό πελατολόγιο και ότι δεν θα συμβεί εν μία νυκτί. Πολλοί νέοι θεραπευτές μασάζ πηγαίνουν να εργαστούν σε ένα spa ή κέντρο υγείας για να αποκτήσουν εμπειρία και να χτίσει μια φήμη. Άλλοι εκτελούν μασάζ για μια πολύ χαμηλή αμοιβή ή ακόμη και για δωρεάν απλά για να πάρει κάποια buzz πρόκειται για τις ικανότητές τους. Μπορεί να είναι μια αργή πάει μια φορά ένας θεραπευτής είναι από μόνοι τους και αρκετά θεραπευτές μασάζ ονομάσουμε κλείνει ως πλήρες επιχείρησης φορά νωρίς.

Όπως σε κάθε επιχείρηση είναι συνήθως το άτομο που λειτουργεί το πιο δύσκολο και παρέχει την καλύτερη υπηρεσία που γίνεται επιτυχία. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να οικοδομήσουμε μια επιχείρηση από το μηδέν. Παίρνει επίσης κάποια αξιοπρεπή επιχειρηματικές δεξιότητες. Ο αυτοαπασχολούμενος θεραπευτής πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να περνούν το χρόνο διαχείρισης οικονομικών αρχείων, κρατώντας άδειες ρεύμα, τη συμπλήρωση των φορολογικών κατάλληλα και θεραπεία πρακτική θεραπεία μασάζ τους, όπως η επιχείρηση των επιχειρήσεων είναι.

Αν ξεκινώντας από το μηδέν και λαμβάνοντας την αργή πορεία προς την επιτυχία δεν είναι ελκυστικό μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο άλμα-έναρξη των επιχειρήσεων μασάζ σας κάνει μια επένδυση σε ένα franchise μασάζ. Για μια απλή $ 39,000 μπορεί να γίνει ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός franchise Envy Massage.
Envy Το μασάζ είναι ένα καυτό νέο franchise που διαθέτει επί του παρόντος 101 μονάδες σε λειτουργία με ένα σύνολο 274 μονάδων δικαιόχρησης απονεμηθεί. Η εταιρεία προσφέρει ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα, το πρόγραμμα κατάρτισης και συνεχούς υποστήριξης για τους δικαιοδόχους. Κάθε Massage Envy κλινική προσφέρει μια ποικιλία από τρόπους μασάζ και είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα. Ως ιδιοκτήτης θα απασχολούν πολλούς θεραπευτές μασάζ. Heck, δεν χρειάζεται καν να είναι ένας θεραπευτής μασάζ για να αγοράσω μια επιχείρηση μασάζ όπως αυτό.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ζήτηση για μασάζ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και η ανάγκη για θεραπευτές μασάζ θα αυξηθεί δεξιά μαζί με αυτό. Οι θεραπευτές με εξαιρετικές ικανότητες μασάζ, καλή επιχειρηματική λογική και μια αφιέρωση στην υπηρεσία μπορούν να περιμένουν για να κάνουν μια άνετη ζωή. Άλλοι μπορεί να πάρει την ικανοποίηση στη βοήθεια άλλων για να ασχοληθεί με τον πόνο και το άγχος, ενώ κάνει κάποια αξιοπρεπές εισόδημα μερικής απασχόλησης.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar