Senin, 01 September 2014

ίστε ενεργά αναζητού

Τι σημαίνει να κάνετε τον εαυτό σας εμπορεύσιμα ή πωληθούν; Μήπως απαιτούν να εγκαταλείψει την εργασία σας, εντελώς αλλάξετε καριέρα ή να πάτε πίσω στο σχολείο. Ίσως, αλλά για αυτό το άρθρο αυτό απλώς σημαίνει την αξιοποίηση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σας και συνεχώς αναζητούν τρόπους για να βελτιωθεί.

Είτε είστε μόλις αποφοιτήσει ή έχετε μια paralegal για πολλά χρόνια, μαθαίνοντας για την αγορά τον εαυτό σας αποτελεί βασική δεξιότητα για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων σας. Τόσο οικονομικά όσο και τις ευκαιρίες που έρχονται το δρόμο σας.

Αν είστε ένας έμπειρος paralegal μπορεί να θέλετε να ακονίσετε τις δεξιότητες διαχείρισης σας, αξιοποιείστε στο έπακρο των συνεντεύξεων του πελάτη σας ή να αλλάξετε την περιοχή σας δικαίου. Το πιο βολικό και λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να ξεκινήσετε την έρευνα σας είναι να πάει σε απευθείας σύνδεση. Διαβάζοντας τα άρθρα για την καριέρα και paralegal ιστοσελίδες, όπως η Total Paralegal είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε ιδέες.

Όπως μπορείτε να πάρετε σε απευθείας σύνδεση έρευνα σας, θα βρείτε μια πληθώρα των πόρων. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι που ψάχνουν για τις ίδιες πληροφορίες και τις ίδιες απαντήσεις, όπως μπορείτε.

Εάν έχετε συνειδητοποιήσει, μέσω της έρευνας σας που μπορεί να χρειαστείτε ή θέλετε να λάβει μια τάξη ή δύο για να ενισχύσει τις ικανότητές σας-που για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας καλύτερα για την πρόοδο, αλλά απλά δεν έχουν το χρόνο να ταξιδέψει σε μια φυσική τάξη. Δεν υπάρχει πρόβλημα, επειδή στο σημερινό σε απευθείας σύνδεση κόσμο, λαμβάνοντας ένα online μάθημα δεν είναι μόνο πρακτικό αλλά και πολύ έξυπνο.

Το διαδίκτυο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε άλλους τρόπους για να πάρει στο σημείο όπου θέλετε να είναι, όπως σεμινάρια και συζητήσεις για τη σημερινή paralegal επαγγελματίες.

Ακολουθήστε τα βήματα του μωρού, ενώ εργάζεστε την καθημερινότητα. Αν προσπαθήσετε να κάνετε σε πολύ διατρέχετε τον κίνδυνο της οδήγησης εαυτό σας μέσα στο έδαφος. Και να θυμάστε, είναι επιτακτική ανάγκη να είναι ενεργή στην ανακατασκευή αναθέσεις σας και ενημερώνοντας τους προϊσταμένους σας από τα ενδιαφέροντά σας, τις δεξιότητες και την επιπλέον προσπάθεια. Ας το παραδεχτούμε, οι επόπτες μας που ασχολούνται με τις δικές τους προθεσμίες, δικό της γήπεδο εμφανίσεις τους και τις δικές τους επιχειρηματικές ανησυχίες. Ως αποτέλεσμα, δεν παρατηρήσετε πάντα επιπλέον προσπάθεια γιατί έχετε έρθει να περιμένουν. Από την άλλη πλευρά, που πάντα φαίνεται να παρατηρήσετε λιγότερο μας από το τέλειο έργο. Μην φθείρετε, να σταματήσει μουρμουρίζοντας κάτω από την αναπνοή σας, διαμαρτύρεται για την οικογένειά σας και τους συναδέλφους, απλά αφήστε το αφεντικό σας γνωρίζετε για επιπλέον προσπάθεια σας. Με άλλα λόγια, "toot το κέρατό σας».

Εάν είστε ένας πρόσφατος πτυχιούχος μάρκετινγκ τον εαυτό σας σημαίνει την αξιοποίηση της εμπειρίας του σχολείου σας. Χρησιμοποιήστε τους καθηγητές σας, τους συμβούλους και τους συναδέλφους paralegals να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας. Μείνετε σε επαφή με όλους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα πρέπει να εργάζονται με ή για τους κάποια στιγμή κάτω από το δρόμο.

Ενημερώστε όλοι γνωρίζετε ότι είστε ενεργά αναζητούν μια «θέση paralegal πλήρους απασχόλησης σε μια μεγάλη επιχείρηση στην ... πόλη της επιλογής σας" ή "θέση paralegal μερικής απασχόλησης σε ένα μικρό γραφείο κοντά στο σπίτι."

Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, χρησιμοποιώντας τις προσωπικές σας επαφές θα κάνουν την αναζήτησή σας λιγότερο αγχωτική, χρονοβόρα και πολύ πιο ενδιαφέρον ... όπως σε μια καλύτερη, υψηλότερη θέση που πληρώνει. Μπορεί να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση προσπαθώντας να πληρούν τις προϋποθέσεις για πολλές νομικές θέσεις, αλλά πολλοί εργοδότες θα εκπαιδεύσει μάλλον κάποιος για να κάνει τον τρόπο τους από κάποιον εκ νέου το τρένο που κάνει τα πράγματα το δρόμο τους.

Θαυμάζω και να ενθαρρύνει όσους από εσάς αναζητούν «δεύτερη καριέρα» ή για όσους απλά θέλουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, πηγαίνοντας πίσω στο σχολείο. Πήγα πίσω στο σχολείο, πληρώνονται γι '

Tidak ada komentar:

Posting Komentar