Senin, 01 September 2014

ωπικής "αξίας", εκτός από ήχο ανειλικρινής και άξεστο, και παρά την προσωπικότητα και την ανθρωπιά του

Έτσι, ποια είναι η μεγάλη διαπραγμάτευση; Τι είναι όλοι μιλάμε για αυτές τις ημέρες σχετικά με το πώς να κάνουν τα χρήματα από το Internet; Αν είστε webmaster ή ένας προγραμματιστής web site, οι απαντήσεις σε αυτά τα δύο ερωτήματα μπορεί να σας πάρει κινείται προς τη σωστή γενική κατεύθυνση, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο σε αυτό από ό, τι αυτό. Είναι ένα πράγμα να γνωρίζει το «τι», αν και η επιλογή των προϊόντων είναι σημαντική, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα να εξετάσουμε με ειλικρίνεια τον εαυτό σας για το "ποιος".

Πολύ πηγαίνουν τις ημέρες στο διαδίκτυο, όπου θα μπορούσατε να πάρετε ένα προϊόν από έναν προμηθευτή ή χονδρέμπορο που δεν έχουν παρουσία στο Διαδίκτυο για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Αυτές τις μέρες, σχεδόν όλες οι εταιρείες, που πωλούν κυριολεκτικά οποιοδήποτε και κάθε τύπο προϊόντος μπορεί να φανταστεί κανείς, έχουν κάποια μορφή της παρουσία στο διαδίκτυο, από την περιορισμένη σε μεγάλη κλίμακα. Ακόμη και οι "μαμά και pop καταστήματα" κάνει τακτικές επιχειρήσεων στο eBay ... και να κάνουν πολλά χρήματα. Αυτό έχει δώσει αφορμή για την έλευση του αυτό που ονομάζω "η εύκολη Internet." Ακριβώς περίπου ο καθένας έχει eeking από κάποια μορφή της διαβίωσης στο Διαδίκτυο με τη ρίψη αυτό ή να πωλούν αυτό. Αυτή η αραίωση των ευκαιριών έχει κάνει να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο είναι λίγο πιο δύσκολο για έναν μόλις ξεκινάμε. Κάνοντας τα χρήματα, και πολλά από αυτά είναι ακόμα πολύ "do-θέση." Πάρτε την καρδιά, πιέστε προς τα εμπρός, διότι η απάντηση μπορεί να είναι μπροστά στα μάτια σας ... τώρα! Δεν είναι ακριβώς μπροστά από τα μάτια σας, αλλά, το πιο σημαντικό, πίσω τους, καθώς και.

Είμαι έκπληκτος από τον αριθμό των ανθρώπων που είναι φαινομενικά "ικανοποιημένοι" εργάσιμες ώρες τις ημέρες τους 8 για ένα μικρό ποσοστό από ό, τι είναι πραγματικά αξίζει σε οικονομικούς όρους. Καλώ αυτό το "νοοτροπία της μήτρας." Σε αυτή την άποψη, έχουμε γεννηθεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό καριέρα που ελέγχεται από κάποιον άλλο από τους εαυτούς μας, και δεχόμαστε αυτό "σκοπό" και να ζήσουν τη ζωή μας σύμφωνα με κάποιο κατάλογο των προσδοκιών που τοποθετούνται επάνω μας. Θα παραμείνει, όπως ήταν, στο πλαίσιο, που περιέχονται, προ-προορίζονται, ξηρό ... και τότε, μια μέρα, μερικοί από μας ξυπνήσει για το ποιος πραγματικά είναι και να αρχίσουν να αναπτύσσουν κάποια βασικά τους οικονομικούς στόχους και να δούμε τι μας προσωπική κέρδη δυναμικό μπορεί να είναι. Αξίζει, στην περίπτωση αυτή, μπορούν να συνοψιστούν ως εξής: Worth, οικονομικά μιλώντας, είναι το ποσό των κερδών δυναμικού που κατοικεί μέσα σου δίνεται μοναδικό σύνολο των συμφερόντων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σας, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν για τον εαυτό σας, είτε από τις εσωτερικές ή εξωτερικές πηγές, από το παρελθόν στο παρόν. Δεν υπάρχει μέρα που περνάει ότι η ιδέα αυτή δεν μου προκαλεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη πράγματα με απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις μου.

Μια εξέταση της προσωπικής "αξίας", εκτός από ήχο ανειλικρινής και άξεστο, και παρά την προσωπικότητα και την ανθρωπιά του
ωπικής "αξίας", εκτός από ήχο ανειλικρινής και άξεστο, και παρά την προσωπικότητα και την ανθρωπιά τουβασικές αξίες τόσο του πνεύματος και των κινήτρων. Πραγματικά, το κάνει! Πολλά έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό τα τελευταία χρόνια, χωρίς να Digressing πάρα πολύ, αυτή η συγγραφέας αφήνει το μεθυστικό έρευνα και αποτέλεσμα συνθηκολόγηση με τους αυτοαποκαλούμενους ειδικούς, συγγραφείς φαντασμάτων και τους βοηθούς τους. Οι βασικές αξίες του πνεύματος και το κίνητρό μας καθοδηγεί μέσα από την καθημερινή μας ζωή. Για να αποδειχθεί αυτό, ρωτήστε τον εαυτό σας μερικές από τις παρακάτω ερωτήσεις και φυσικά περιοδικό απαντήσεις σας.

Ποιος είμαι εγώ στην καριέρα μου;
Έχω ένα σκοπό καριέρα;
Ποιος είναι ο σκοπός καριέρα μου;
Είμαι δυσαρέσκεια με την παρούσα τα κέρδη μου;
Είμαι αποφασισμένη να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να αποκτήσουν μια καλύτερη καριέρα με δυνατότητες καλύτερη κέρδη της;
Είμαι πρόθυμος να δεσμευτούν για αλλαγή στ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar