Senin, 01 September 2014

ια την εκτίμηση

Τι κάνεις όταν το δέντρο χρήματα αρχίζει να βγάζει τα λεμόνια;

Είναι όλο και περισσότερο κοινή αυτές τις μέρες για να βρει μεσήλικες, στελέχη μεσαίου επιπέδου ξαφνικά αντιμέτωποι με τεράστιες μεταβολές των περιστάσεων. Down-μέγεθος, φούσκα-εκρηκτική, εργοστάσιο-κλείσιμο, και την ενοποίηση είναι μερικές μόνο από τις δυνάμεις δημιουργώντας μια τάξη ξαφνική-σόλο.

Στο 50-κάτι που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δύσκολες προκλήσεις δουλειά-κυνήγι. Εύρος μισθός σας είναι υψηλό. Το δίκτυό σας είναι αξιοπρεπές μετά από τόσα χρόνια, αλλά και τις θέσεις εργασίας σε επίπεδο σου είναι λίγες. Θα πάει εκεί, κάνει αυτό, και σκέφτηκα ότι θα ήταν τελειώσει με όλα αυτά τα νέα τέχνασμα-learning.

Μια μεγάλη έκπληξη, όπως η απώλεια θέσεων εργασίας μπορεί να προσφέρει μια μετατόπιση της perspective-- μια ευκαιρία να γίνει ένας απολογισμός. Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό; Τι θέλετε να συνεχίσει σε αυτό το σημείο στη ζωή σας; Είναι να είναι αφεντικό του εαυτού σας ο τρόπος να πάει;

Μίλησα με αρκετούς silverbacks να μοιραστούν τη σοφία τους που αποκτήθηκε από αυτές τις αλλαγές στη ζωή με ένα νέο μέλος της συσκευασίας.

Dean έκλεισε τα 50 τον Ιανουάριο του 2005 Τον Μάιο του απολύθηκε από τη θέση του ως διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Είναι θυμωμένος με την ευκολία με την οποία ο εργοδότης θα μπορούσε να τον αφήσει να φύγει.

"Control είναι ένα μεγάλο θέμα για μένα. Θέλω πραγματικά να έχει κάποιος πει τι, πού και πώς; Φαίνεται σαν να δουλεύω πολύ, αλλά δεν καρπωθούν τα οφέλη. Αν ήμουν μόνος μου θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα και όλους τους κινδύνους. "

Dean είναι να αποφασιστεί αν πρέπει να βρουν άλλη δουλειά με την ασφάλεια του τακτική εκκαθαριστικό σημείωμα και τα οφέλη, ή να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Βρίσκει τις πληροφορίες στο διαδίκτυο χρήσιμη, αλλά επιθυμεί υπήρχε ένα Big Brother-όπως το πρόγραμμα αντιστοίχιση τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις για να τον βοηθήσει να ταξινομήσετε μέσω των επιλογών.

Καρλ ήταν 51 όταν το φυτό διάταγμα όπου ήταν διευθυντής ασφαλείας έκλεισε τις πόρτες της.

"Είχα πολλούς φίλους στην επιχείρηση. Θα μπορούσα εύκολα να πάρει μια άλλη δουλειά, αλλά θα έπρεπε να μετεγκατασταθούν στα μισά του δρόμου σε όλη τη χώρα. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. "

Bob ήταν ένας μηχανικός του οποίου η θέση αποβλήθηκε μετά από 23 χρόνια με την εταιρεία. Αυτό τον έστειλε σε μια βαθιά κατάθλιψη που κράτησε για μήνες.

«Εγώ δεν θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει."

Με τη βοήθεια του ψυχιάτρου του, ο Bob αναγνωρίζεται τι ήταν πιο σημαντικό στη ζωή του, τη σύζυγό του, ο γιος του, και δια βίου χόμπι, πουλιά του.

"Ο γιατρός μου μου είπε να πάω πουλιά κάθε μέρα. Ενώ εκεί έξω για τους υγρότοπους είχα ένα όραμα. Δεν μπορούσα να πάω πίσω στην εταιρική ζωή. "

Χρειάζεται πολλή δύναμη και πίστη στον εαυτό σου να προχωρήσει με τα σχέδια για μια επιχείρηση. Καρλ μίλησε κατάσταση του νου κατά τη στιγμή:

«Δεν ήμουν φοβισμένη. Είμαι ένας επιζών. I μαντάρα όταν ήμουν νεανική χρεοκόπησε, έχασε πολλά από τα υλικά πράγματα. Ένα καλό πράγμα για την αποτυχία είναι ότι σας παίρνει πάνω από το φόβο της αποτυχίας. Μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας. "

Και οι δύο άνδρες έκαναν πολλή έρευνα, εσωτερική και εξωτερική. Bob διαπίστωσε ότι αγαπούσε τα πουλιά, τα παιδιά, τη φύση, την εκπαίδευση, τη φωτογραφία και το περιβάλλον. Οτιδήποτε που επιδιώκονται απαιτούνται για τη συμμετοχή εκείνους. Μόλις ήταν σαφής σχετικά με τα βασικά του πώς-να προσγειωθεί στην αγκαλιά του Bob.

«Είδα μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό για να καλέσετε για πληροφορίες franchise. Το μυαλό μου αμέσως απογειώθηκε με τις δυνατότητες. Άρχισα κοιτάζοντας λιανικής χώρους σκέψης «Αναρωτιέμαι πώς η θέση θα μπορούσε να λειτουργήσει;" Είδα τη διαφήμιση το Σάββατο. Αυτή την Τρίτη Κάλεσα την εταιρεία. Την Πέμπτη είχα το πακέτο και την επόμενη Τρίτη ότι είχε πίσω ".

Καρλ έπαιρνε το χρόνο του, κοιτάζοντας τις επιλογές. Τιμές του περιλαμβάνονται μια αγάπη των ανθρώπων και την επιθυμία να δημιουργήσει ένα θετικό περιβάλλον.
Τα σχέδιά του ξεκίνησε με μια φιλική κουβέντα.

«Φιλαράκια μου ανήκει το κτίριο. jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah Υπήρχε ένα εστιατόριο εκεί χρόνια πριν, αλλά με την κακή διαχείριση. Και κατά κάποιο τρόπο η ιδέα της έναρξης άλλο ήρθε. Στο πρώτο ήμασταν καραγκιοζιλίκια γύρω, yucking είναι πάνω από μερικές μπύρες, αλλά στη συνέχεια αρχίσαμε να πάρει πιο σοβαρά.

Bob έκανε χρήση του βρέφους, αλλά ακόμα χρήσιμο στο διαδίκτυο από το 1995 ο Carl χρησιμοποιείται κάτω μεθόδους τεχνολογίας για την εκτίμηση της αγοράς του.

Πέρασα 15 ημέρες από 4:00 π.μ. εως 11:00 πμ μετρώντας τα αυτοκίνητα σε αυτό το σημείο τομής. Σκέφτηκα ότι αν θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από αυτούς να σταματήσουν θα είμαστε στην επιχείρηση.

Bob χρησιμοποιείται ένα βιβλίο με τίτλο, ο οδηγός του Insider να Franchising [Webster, B. 1986 Amacom, New York] για να τον βοηθήσει να επανεξετάσει την προσφορά του. Ο Carl καθοδηγούνται από μια επιτυχημένη φίλος στην επιχείρηση εστιατόριο που τον βοήθησε να σκεφτούμε τα πράγματα μέσα. Ανέπτυξαν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και άνοιξε τις πόρτες τους.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar